همکاره عزیزخسته نباشی من رزیرنت سال ۴هستم یک سوال داشتم من بخاطرپلی کیستیک خفیف دوماه دیان مصرف کردم ولی بخاطره شدت حالت تهوع ادامه ندادم همچنین به متفورمین هم به شدت حساس بودم یکی از همکاراتون دوفاستون و اینوفولیک را به مدت ۳ماه تجویز کرد که بعده مصرف ۴روز پیش در سونو متوجه کیست ۴نیم سانتی شدم خواستم از شما کمک بگیرم که با مصرف این همه دارو چرا کیست به این بزرگی پیدا شده و چکار کنم و من اصلا داروی ضد بارداری نمی تونم مصرف کنم البته این کیست مایع است

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام دوست عزیز. تشکیل کیست در افراد پلی سیستیک شایع هست که به علت عدم تخمک گذاری می باشد. بدون مصرف داروی ضد بارداری هم کیست خود بخود جذب میشود.اما به مصرف مت فورمین و دوفاستون و اینو فولیک ادامه دهید. [1396-02-05]

پاسخ سوال پزشکیتهوع کیست دارو

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

علائم حاملگی مولار یا پوچ چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

راهکار طبیعی برای بستن منافذ باز صورت

جابجایی چربی در جراحی بلفاروپلاستی پلک پایین

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

اختلالات مخچه

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

انتخاب ضدآفتاب مناسب پوست

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

مکمل های پروتئینی و انواع آن

تزریق چربی چه مزایا و عوارضی دارد؟

فیلر بهتر است یا بوتاکس؟

آکنه چیست؛ دانستنی ها در مورد آکنه

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]