باسلام. من سی و سه ساله و سه زایمان سزارین داشتم. بچه ی اول هیدروپس وبچه ی دوم سالم ولی بچه ی سوم دوباره هیدروپس فتالیس بود. درضمن گروه خونی او منفی وهمسرم آ مثبت است . چه آزمایشی باید انجام دهم تا دلیل هیدروپس مشخص شود. آیا برای باردار شدن با این مشکلات میتوانم زیر نظر شما باشم یعنی در تخصص شما می باشد؟

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام دوست عزیز. قبل از بارداری حتما تحت نظر پزشک زنان باشید. یکسری ازمایشات هست که باید انجام دهید و مهمتر اینکه علت هیدروپس های قبلی چه بوده است؟یکی از دلایل آن میتواند ناسازگاری خونی باشد. [1396-02-05]

پاسخ سوال پزشکیزایمان سزارین خون

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

دیسک و فلج

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

عاداتی که موجب چروک دور چشم میشود

علت، علائم و درمان سرخوردگی یا جا به جایی مهره های گردنی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تغذیه ورزشکارا ن در ماه مبارک رمضا ن

هیدروکینون چیست و چه تأثیری در درمان لک صورت دارد؟

علل نياز به جراحي و علل عدم موفقيت در جراحي فتق ديسك

تاثیر دستگاه RF برای لاغری چقدر است ؟

درد مفصل خاجی خاصره ای بارداری

علائم سرطان پروستات در جوانان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]