با عرض سلام و خسته نباشید. دختر مجردی هستم.حدود یکسالی میشه ک روی آلتم داخل لب بیرونیش یک چیزی زده مثل جوش.کوچیک هست. .درد نداره .چی میتونه باشه؟ و ایا باید حتما رفعش کنم یا باشه مشکلی نیست؟ اگ لازمه تا عکس بفرستم.

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام دوست گرامی. این جوش ممکن است التهاب زیر پوستی باشد و مشکل خاصی نسیت. در صورت ظاهر تب خال مانند و یا ازدیاد انها حتما مراجعه فرمایید. [1396-12-04]

پاسخ سوال پزشکیلب درد

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

درباره ام آر آی مغز بیشتر بدانید

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

کاربردهای سونوگرافی واژینال چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

درمان ریزش مو با پی آر پی

درباره لکه های پیری بیشتر بدانید.

آیا نسل جدید کرایولیپولیزها ( کرایولیپولیز چند وجهی) موثرترند؟

شناخت ویروس زگیل تناسلی

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

سوگواری و مراحل آن

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

سرطان پروستات چه عوارضی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

پای دیابتی چیست و چگونه از آن جلوگیری کنیم ؟