سلام وقتتون بخیر دختر مجرد 26 ساله هستم با وزن 58 و قد 163 سانتی متر بدون سابقه هیچ بیماری خاصی اما روی چانه ام موهای زاید بدی در میاد و در مادرم هم این اتفاق افتاده ولی نه به شدت من و پریودم هم مثلا اگر ماهی در یک تاریخ معینم ماه بعد با اختلاف 3 روز و در بدترین حالت اختلاف 5 روزه با تاریخ قبل هست آیا سیکل من دچار مشکل هست و یکبار هم آزمایش هورمون های زنانه دادم برای لیزر که گفتند هورمونهام مشکلی نداشتند ولی هنوز هم دچار موهای زائد ضخیم و زیاد چانه هستم، ممنون میشم از راهنماییتون

دکتر منصوره پژمان منش :

با سلام. در صورتی که طول مدت سیکل از 35 روز بیشتر نباشد اختلال سیکل وجود ندارد. اما با توجه به موهای زاید و ارثی بودن آن ، احتمال پلی سیستیک بودن هست. هرچند آزمایشات نرمال بوده اند.هورمون مردانه چک کنید و جهت اطمینان به پزشک متخصص زنان مراجعه فرمایید. [1398-08-12]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

پاک کردن تاتو با لیزر

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

نقش مکمل هیدروکسی بتامتیل بوتیرات در ورزشکاران

مانیکور کردن ناخن های ضعیف

پنج عضو صورت شما با افزایش سن پیر می شوند

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

درد ها و مشکلات تمامی خانم ها

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

کاشت مو در زنان

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

عفونت و قارچ پوستی چیست و چگونه درمان میشود؟

انواع دستگاهاای کرایولیپولیز و کول اسکالپتینگ