باسلام دختری 23 ساله هستم قصد بارداری دارم و چون دلم میخواهد بچه اولم پسر باشه بهم توصیه کردن تو ایام تخمک گذاری نزدیکی داشته باشم از کیت تخمک گذاری استفاده کردم زمانیکه دو خط شد این کار رو انجام دادم ولی ماه اول اقدام نشد اما سوال من این است که حدود یک هفته بعد از اینکه کیت دو خط شد من ترشحات واژینال که نشانه تخمک گذاری بود رو داشتم میخواستم ببینم صحت این کیت ها چقدره و اون ترشحات نشانه تخمک گذاریه ؟ با تشکر و سپاس از شما دکتر مهربان

دکتر منصوره پژمان منش :

با سلام. ترشحات فاز دوم معمولا با تخمک گذاری شروع میشوند. اگر در مورد نوع ترشحات و یا زمان تخمک گذاری شکی دارید بامراجعه به متخصص زنان و انجام سونوگرافی میتوان آن را تایید کرد.مؤید باشید [1398-08-12]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

پرسشهای رایج در مورد پیوند مو

دکتر رسول توکلی کیا [ متخصص پوست و مو ]

لیزر در دندانپزشکی

دکتر امیر منصور شیرانی [ متخصص بیماریهای دهان و دندان ]

عوارض، هزینه، درمان و نحوه تزریق بوتاکس خط اخم عمیق

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

۶ توصیه برای مسافرت بدون درد

هر آنچه باید در مورد آرتروز گردن و انواع درمان آن بدانید

ساختار انواع فیلرها

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

کمر درد بهبود نیافته بعد از جراحی

رنگ مو برای چه کسانی ضرر دارد؟