سلام خانوم دکتر وقت بخیر من علائمی مانند پر مویی و جوش صورت و بدن دارم. پریودم هر ماه حدود ۴ روز جلو عقب میشه. استرس همیشگی دارم. لاغرم. احساس خستگی دارم. سنوگرافی تخمدان دادم که هیچ مشکلی نداشت. ایا با سنوگرافی میشه نتیجه گرفت که تخمدان پلی کیستیک ندارم یا حتما ازمایش خون هورمونی هم لازمه؟ پارسال ازمایش پرولاکتین دادم بالا بود. ۳۶ بود که رنج ازمایشگاهم ۲۴ بود. چند هفته پیش دوباره ازمایش پرولاکتین دادم ۲۴ بود که رنج ازمایشگاهم ۲۸ بود. اما قند خون ناشتام ۹۹ بود که رنج ازمایشگاهم ۱۰۰ بود .

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام عزیزم.موی زاید و ضخیم در جاهای غیز معمول مثل زیر چانه و....یکی از علایم تخمدان پلی سیستیک هست.صرفا پرمویی بدون علایم سونوگرافی یا طولانی بودن سیکلها (بیشتر از 35 روز ) دلیل تنبلی تخمدان نیست.با اینحال جهت اطمینان با مدارک خود مراجعه فرمایید. [1398-08-16]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

کرایوتراپی چه مواردی را درمان میکند؟

بررسی تاثیر خدمات بخش فیزیوتراپی بر بدن

علل تیرگی ناحیه تناسلی

کاربرد و نحوه درمان با لیزر کیوسوئیچ

درمان لکه های قهوه ای جای جوش

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

فیلر زیر چشم برای چه کسانی مناسب است؟

علت کوچک شدن بیضه

برجسته سازی گونه با تزریق چربی

ریلکسیشن و رهایی از اضطراب

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]