سلام بر دکتر با انصافم.شنیدم بعضی از همکاراتون میکن تزریق چربی در گودی زیر چشم ماندگارست یا انجام آن با prp خیلی بیشتر ماندگاری دارد.نظر شما چیه؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

چربی ماندگاری زیادی دارد . شاید با prp خیلی بیشتر ماندگاری داشته باشد ولی دایمی نیست!!!! [1401-10-12]

پاسخ سوال پزشکیپی آر پی زیر چشم جوانسازی دور چشم

تلفن : 91620100 - 031

لیزر موهای زائد با نابلین 2022

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

مواد غذایی مفید برای تقویت و رشد موها

ماندگاری بوتاکس چقدر است؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

تکنیک پی ال دی اچ چیست؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

لیزرهای پوستی در چه مواردی استفاده میشوند؟

نوروپاتی دیابتی

مزایای رادیولوژی دیجیتال نسبت به رادیولوژی ساده

خواص غلات ها

رفع غبغب با مزوتراپی