سلام من 20 سال دارم و حدود 1.5 سال پیش پای راست من در مسابقه فوتبال از ناحیه رباط قوزک پا دچار پارگی شدید شد و پس از استراحت این مدت پای من خوب نشده و با کمی فشار پام دچار درد و ورم میشه اگه میشه منو راهنماای کنید تا بتونم به روزهای عادیم برگردم،زندگی من فوتبال و اگه نتونم بازی کنم یعنی دیگه مردنم با زنده بودنم فرقی نمیکنه .ممنونم

دکتر علی فرخانی :

درمان پارگی رباط پا می تواند شامل فیزیوتراپی و استفاده از مدالیته هایی مانند : لیزر برای ترمیم سریعتر رباط باشد که ابتدا درمانی زمان بر است ودر طول درمان بهتر است فعالیت بیمار بسیار کم و راه رفتن کاهش یابد تا فشاری به مچ پا وارد نشود. [1401-10-14]

پاسخ سوال پزشکیرباط صلیبی

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

ورزشکاران گیاه خوار

بیوفیدبک (بیوفیدبک تراپی) چیست و چه کاربردی دارد؟

تاول چیست و چه مناطقی از پوست را درگیر می کند؟

کفی های طبی چه کاربردی دارند؟

خونریزی دوران بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

ایمونوتراپی چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

بوتاکس چیست ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

مزوتراپی؛ جوانسازی پوست

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

راهنمای ثبت سوالات پزشکی

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]