سلام خانمي هستم47ساله مشكلم اين است كه دنده هايم درد ميكند به دكترمراجعه كردم گفته اند مشكلي ندارم درضمن دردصبحهاهنگام بيدارشدن بيشتراست لطفاراهنماييم كنيد مچكرم

دکتر علی فرخانی :

با شروع آرتروز در مفاصل بین دنده ای شما باعث این علائم می گردد اما برای بررسی بیشتر باید مورد معاینه نیز قرار گیرند. [1401-10-14]

پاسخ سوال پزشکیآرتروز

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

طب جامع اسلامی

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

برداشتن پف زیر چشم با بلفاروپلاستی پلک پایین

اقدامات مهم هنگام قفل شدن مفصل زانو

چگونگی عملکرد کافئین

ترک سیگار ـ قسمت دوم

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

درمان درد شانه با فیزیوتراپی

عوارض کپسول پره گابالین

تكامل بینایی در نوزادان

دکتر حیدر سیاتیری [ فلو شيپ تخصصي قرنيه سگمان قدامي ]

چه بیماریها و مشکلاتی با فیزیوتراپی بهبود یافته و درمان میشود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]