سلام.آقای دکتر من آکنه های شدیدی از نوع کیستی روی صورتم میزدم.بعد از اینکه به دکتر مراجعه کردم قرص روآکوتان تجویز کرد.من به مدت 6 ماه مصرف کردم و الان هیچ جوشی ندارم ولی جای بعضی از جوش ها به صورت فرورفتگی بر روی صورتم باقیمانده.خواستم بپرسم که میتوانم برای درمان جای جوش ها لیزر کنم.در ضمن آخرین قرص روآکوتان را 3 ماه پیش مصرف کردم.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله از نظر کتابی باید فاصله ۶ ماهه باشد ولی ۳ ماه هم مشکلی ندارد [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

اختلالات قابل درمان با اسکلروتراپی کدامند؟

عمل جراحی تغییر پستان در افراد ترنس

بيماری وسواسی جبری ـ قسمت دوم

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

خدمات پاکسازی پوست شامل چه کارهایی میشود؟

برای لیفت غیر جراحی ابروها چه روشهایی وجود دارد؟

انواع پیلینگ

خطوط ماریونت کجا قرار دارند؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

روشهای استحصال اسپرم (Sperm Retrieval)

تعداد وعده در ماه رمضان