با سلام و خسته نباشید آقای دکتر من 25 ساله هستم و مذکر از 6 سال پیش ریزش موهای من شروع شده و اکنون ریزش خیلی کم شده ولی الان موهای من کم پشت شده چندبار دکتر هم رفتم قرص فینستراید و زینک دادن ولی تاثیری توی رشد مو نداشت الان خواستم بدونم قطره تونیک طلسم تاثیری روی رشد مو داره اگه نداره خودتون میشه یه قطره ای معرفی کنید که محرک رشد مو باشه

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خیر به نظر من فقظ مینوکسیدیل طولانی مدت موثر است [1401-08-30]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

جوانسازی پوست با لیزر جنسیس کوترا

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

مکمل درمانی در دیابت

آنژیوگرافی قلب به چه منظور انجام می گیرد؟

دکتر امید هاشمی فرد [ متخصص قلب و عروق ]

بیماری پاژه پستان چیست و چه علائمی دارد؟

التهاب لوزالمعده یا پانکرآتیت و توجهات تغذیه ای

آیا کرونا باعث کم شنوایی می شود؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

عمل لیزیک چشم چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

جوانسازی پوست با لیزر