باسلام و تشکر از شما قبلا پرسیدم جواب ندادین خواهش میکنم خانم دکتر عزیز جواب بدین که آیا نزدیکی یا ریختن منی در باستن ضرر دارد ممنون.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، امکان بارداری در صورت ریختن مایع منی در ناحیه ای نزدیک به واژن وجود دارد بنابراین حتما باید از یک روش پیشگیری اورژانسی استفاده شود. [1401-09-03]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

تومورهای چشمی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

باید و نبایدهای انجام فعالیت های فیزیکی بعد از عمل جراحی پلک

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

تفاوت جوانسازی پوست با لیزر و آر اف فرکشنال

پینه پا چیست؟ تفاوت میخچه و پینه

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

عملکرد کرایو لیپولیز های جدید

اسکلروتراپی برای درمان عروق واریسی صورت

احساس درد در ناحیه فک

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

نقش تغذیه بانوان در ناباروری