سلام خانم دکتر من چند ساله خونریزی لثه دارم پیش متخصص لثه رفتم به من سه بسته کپسول تتراسایکلین ۲۵۰ و دهانشوی وی وان تجویز کرده ولی هنوز مصرف نکردم خواستم با شما مشورت کنم آیا مصرف کنم خوب میشم ؟ یا فایده نداره

دکتر کاملیا فرمند :

سلام ابتدا باید براتون جرمگیری وکنترول بهداشت انجام شود . کنترول بهداشت هم باید طی چند جلسه به فاصله 10 روز باشد .دهانشویه پس از جرمگیری جواب میدهد [1396-02-06]

پاسخ سوال پزشکیخونریزی لثه

آدرس مطب : 1
تلفن : 88049191 - 021

راه های درمان غیر جراحی بیرون زدگی دیسک کمر

درمان جراحی اسکارهای آکنه

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

علت بوجود آمدن لکه های سفید رنگ روی ناخن ها

واریس عروق پا چیست؟

اسکولیوز چیست ؟

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تزریق فیلر بهترین روش از بین بردن خط لبخند

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

علائم و تشخیص درد و گرفتگی عضلات پشت ساق پا

رفع ورم، درد و گرفتگی پا در بارداری با روشهای غیر جراحی طب فیزیکی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

دانستن نکاتی درباره مو و عوامل موثر بر رشد بهتر آن