سلام دکتر خسته نباشین من یه دختر ۱۹ساله هستم قدم ۱۷۰ وزنم۶۰ . متاسفانه استخون های پام به خصوص ساق پام به شدت درد میکنه حتی بعضی وقتا به سختی راه میرم وحس میکنم وزنم سنگینه حتی درحالت نشسته هم به پاهام فشار میاد وکلی درد میگیره میشه بگین علت چیه؟؟ واقعا دارم اذیت میشم

دکتر سید سلمان فاطمی :

سلام بر سرکار خانم حاویه گرامی . به نظرم یک سری آزمایش کلی و آزمایش روماتیسم و تب مالت کمک کننده هست . ممنون از توجه شما [1395-03-02]

پاسخ سوال پزشکیدرد

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

سونوگرافی داپلر چگونه انجام میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

علل اصلی ایجاد موخوره

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

مزایا و معایب پوست چرب

مراحل و نحوه انجام کاشت مو به روش sut

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

آیا پی ار پی صورت را چاق میکند؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

آگاهی از نکات و مراقبتهای قبل از جراحی زیبایی بینی

دکتر شهریار لقمانی [ فوق تخصص جراحی پلاستیک ]

دارو درمانی در طب فیزیکی

تزریق چربی به سینه بهتر است یا پروتز سینه؟