دکتر جان ضرر کدام داروی استروئید از بین متان و اکسی متالون و یا هرومون رشد کمتر است و آیا جایگاهی در سندرم خستگی بی علت دارند زیرا افرادی را میشناسم که هیچ بیماری ندارند اما همیشه خسته اند و با مصرف دارو های استروئیدی دوباره تحرک پیدا میکند البته از عوارض آنها مطلع هستیم اما زمانی که داروهای ضد افسردگی موثر نباشند راه چاره ای نیست

دکتر سید سلمان فاطمی :

سلام بر جناب بهمنی عزيز ضعیفترین کورتيکواستروييد هيدروکورتيزون است . قدرت بعد يمربوط به متیل پردنيزولون است . قدت دگزامتازون از همه اینها بیشتره . هورمون رشد جزو کورتيکواستروييدها نیست . کورتون اثرات زیان آور فراوانی داره . با توجه به اثرات ضد التهاب مشابه در عصاره تغلیظ شده کندر در کپسول نوروهرب توصیه میشود از این کپسولها استفاده کنید [1395-07-06]

پاسخ سوال پزشکیسندرم دارو افسردگی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

لیفت و بالا کشیدن لبها

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

هایفوتراپی روشی مؤثر برای جوانسازی و لیفت صورت

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

اگزما چیست و علت ایجاد آن کدام است؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

رژیم غذایی در پیشگیری از سنگهای ادراری شایع چه نقشی دارد؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

آیا کمبود آهن در بدن باعث ریزش مو میشود؟

مهمترین نکات پانسمان زخم پس از ماموپلاستی

علائم آرتروز مهره ها

سرطان آلت تناسلی مردان

تزریق ژل برای افتادگی پلک