سلام دکتر میشه اگر امکان داره کرمی برای رفع قرمزی بینی معرفی کنید یعنی علاوه بر اینکه قرمزی صورتو برطرف میکنه بشه برای بینی هم استفاده کرد چون من هرزگاهی نواحی از بینیم قرمز میشه حتی اگه تو افتاب هم نرفته باشم در ضمن قبلا هم راکوتان استفاده کردم شاید یکی از دلایلش این باشه ولی درکل قبل از استفاده هم گاهی اوقات قرمز رنگ میشد .ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید علت قرمزی مشخص شود . کرمهای عمومی مثل دایروسیل اون موجود هستند ولی تا علت قرمزی شما مشخص نشود نمیتنوان به اثر آن مطمئن بود. باید معاینه شوید شاید لیزر لازم باشد [1401-08-26]

پاسخ سوال پزشکیمشکلات پوست

تلفن : 91620100 - 031

راه های پیشگیری از دیسک گردن

پلاسماجت چیست و چه کاربردی دارد؟

آغوز و واکسینه شدن کودک توسط این ماده

كوتاهی قد

جراحی عیوب انکساری بخش دوم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

علائم زگیل تناسلی چیست و نحوه تشخیص آن چگونه است؟

لیفت ابرو با نخ و تزریق بوتاکس

اگزما ناشی از شستشوی دست در شیوع کرونا

عوامل موثر در ریزش مو