سلام ،پسری 27 ساله هستم 3 روز قبل متاسفانه با خانومی که ممکن بود صد ها مورد سکس با افراد گوناگون داشته باشد سکس کردم خانوم برایم کاندوم انداخت و آنرا از بسته باز کرد و برایم انداخت ولی متاسفانه چون کاندوم دارای استحکام کافی نبود پاره شد البته با عرض معذرت من فقط 6 بار عمل دخول را انجام دادم که در نهایت در بار 7 پاره شد می توان گفت که فقط یک بار بدون پوشش به داخل واژن رفته ، فورا کاندوم پاره شده را درآوردم و ادرار انجام دادم بسیار نگرانم ،به سوزاک مبتلا شدم وبه پزشک رفتم .آیا من به ایدز مبتلا م

دکتر مطهره میردامادی :

یکی از راههای انتقال ایدز رابطه جنسی است اما اولا شما مطمین نیستید که ان خانم مبتلا بوده است و ثانیا در صورت ابتلا ایشان احتمال انتقال در هر بار سکس صد در صد نیست .در نهایت برای اطمینان انجام ازمایش کمک می کند. [1395-06-08]

پاسخ سوال پزشکیکاندوم واژن ادرار

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

همه چیز درباره معافیت پزشکی سربازی به علت واریکوسل

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

سونوگرافی روده جهت تشخیص انسداد روده چگونه انجام میشود؟

هر نقص شنوایی با اختلالات تکلم همراه نیست

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

روشهای پیشگیری از خار پاشنه پا

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تزریق ژل به بینی

نکاتی برای بهبود سلامت کلی دستگاه ادرار

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

زخم های حفره دهان و اهمیت آنها

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

علت آنورگاسمی یا نرسیدن به اوج لذت جنسی در مردان

مراقبتهای قبل و بعد از لیزر تاتو