سلام خانم دکتر قبلا علایممو خدمتون گفتم شما تایید کردید که اضطراب یا همون پانیک الان ظهر قرص کیلیدینیوم می خورم و شب اچارم الپرازولام ولی فقط گیج میشم چند وقت باید بخورم الان دوهفتس ولی هنوز گاهی یخ میزنمو بی حس میشم سوالم از شما اینه که حمله پانیک ممکنه چند ساعت طول بکشه حتی بدون دارو بعضی وقتا تا چشمامو باز میکنم بعد از خواب بلافاصله شروع میشه با اینکه دکتر زیاد رفتم ولی همش فکر میکنم بیمارم و به دکترای شهر کوچیکم اعتماد ندارم فقط ازمایش ام اس و ندادم حتی بعضی وقتا قندمم افت میکنه

دکتر مطهره میردامادی :

این داروها برای کنترل علایم شما موثر نیست .باید به طور دقیقتری دارو تجویز شود اگر علایم شدید باشد روش بیوفیدبک هم بسیار موثر است [1395-06-09]

پاسخ سوال پزشکیدارو خواب

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

پیوند مو برای چه کسانی ممنوع است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

ماموگرافی بهتر است یا سونوگرافی پستان؟

کربوکسی تراپی چیست و چگونه انجام میشود؟

بهترین روشهای درمان اسکار

عوارض احتمالی تزریق ژل در نواحی مختلف صورت و بدن

عوارض و مزایای مزونیدلینگ دور چشم

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

درد بعد از جراحی بلفاروپلاستی چقدر است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

زمان تاثیرگذاری و ماندگاری بوتاکس مسپورت

ادامه بحث تکامل چشم

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]