باسلام وخسته نباشيدمن حدود دوهفته هست تا دراز ميكشم حس ميكنم يه چيزى رو بدنم راه ميره مثل سوسك وقتى دست ميكشم به همون قسمت ميبينم چيزى نيست چندثانيه بعد دوبار تكرار ميشه هر بار يه قسمتى از بدنم علت چيه

دکتر مطهره میردامادی :

باید شرایط جسمی شما بررسی شود ازمایشهای روتین کمک کننده است . داروهای مصرفی باید بررسی شود .و گاهی مصرف مواد نیز این حالت را ایجاد می کند که در این صورت باید سریعا کنار گذاشته شود [1395-06-10]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

اسکلروتراپی صورت چیست و چه کاربردی دارد؟

درباره روزاسه بیشتر بدانیم ؟

درمانهای دارویی ریزش موی مردانه

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

سنگ های سیستم ادراری چه علائمی دارند و چگونه تشخیص داده میشوند؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

بررسی دلایل و خطرات واسکولیت یا التهاب رگ

آنچه باید درمورد لکنت بدانیم

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

آیا راهی برای ضخیم شدن مو وجود دارد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

راهکارهایی برای مراقبت از مژه ها

سه ترفند برای زودتر سیر شدن