سلام خانم دکتر.حدود دو سالی میشه نسبت به درس خیلی حساسیت پیدا کردم و به شدت استرسی شدم باکوچکترین مشکلی استرس میگیرم و میتونم بگم افسرده میشم.دیگه هیچ کاری نمیتونم انجام بدم و نا امیدم. برای این استرس و نا امیدی چیکار کنم؟

دکتر مطهره میردامادی :

به روانپزشک مراجعه کنید و درمان را اغاز کنید .هر مشکلی راه حلی دارد برای پیدا کردن راه حل و اشنا شدن با روشهای مختلف درمان به روانپزشک مراجعه کنید تا این استرس ادامه پیدا نکند و شدیدتر هم نشود [1395-07-04]

پاسخ سوال پزشکیاسترس افسردگی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

سندرم مین یا سندرم مفصل توراکو لومبار

تغذیه و تنبلی تخمدان

روشهای درمان و علائم بیماری پارکینسون

پرسش و پاسخ درباره پارگی دیسک کمر

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

عفونت قارچی پوست سر

بلاک عصب سوپرا اسپایناتوس چیست؟

بررسی روشهای غیر دارویی درمان ریزش مو

شخصیت ضد اجتماعی

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]