سلام خانم مجرد سی و پنج ساله هستم بدنبال فوت ناگهانی یکی از عزیزانم سه سالی است اضطراب گرفتم از تلفن و زنگ های بی موقع استرس می گیرم و در کل ادم جوشی و استرسی هستم دو دوره سه ماهه فلوکستین ده مصرف کردم فایده نداشت الان شبها هم بی خواب شدم زود به خواب می روم ولی از ساعت سه شب بیدار هستم و این مسئله باعث شده صبحها در محل کار کسل باشم ممنون که راهنمایی می فرمایید

دکتر مطهره میردامادی :

شما مبتلا به اضطراب فراگیر هستید که فلوکستین ۱۰ برای درمان این حالت کمه هم میشه دارو را تنظیم کرد هم روشهای غیر دارویی مثل نوروفیدبک کمک کننده است و هم رواندرمانی [1396-10-10]

پاسخ سوال پزشکیاضطراب استرس خواب

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

علائم تشخیص شپش سر و درمان آن

درباره روزاسه و روش های درمانی آن

روش صحیح شستشو موهای سر

اسکن کف پا و ضرورت انجام آن جهت ساخت کفی طبی

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان گرفته گی های عضلانی

تشخیص حاملگی پوچ با سونوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

سونوگرافی کالرداپلر کلیه به چه دلیل انجام میشود؟

علت درد بیضه چیست و چه درمانی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

عمل لیزیک چشم برای چه کسانی مناسب است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]