سلام.خسته نباشید .من پسرم و 25سالمه دوماه پیش دچار حمله عصبی و استرس بسیار شدید شدم و دکتر سیتالوپرام و الپرازولام داد بعد یکماه مجددا استرسم شروع شد .به جای آلپرازولام کلونازپام1روزی سه بار نصف قرص به همراه دپاکین 200 یکبار سیتالوپرام و نورتریبتیلین 20داد.خوب بودم که اخیرا مجددا استرس برگشته.احساس میکنم نورتریبتیلین استرس میاره آیا مقاومت بدن من به دارو ها طبیعیه .چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید.

دکتر مطهره میردامادی :

نه هیچ کدام از این داروها اضطراب اور نیست اما مشخصه که برای درمان باید جدی باشید و مراجعات منظم به روانپزشک داشته باشید بیوفیدبک و ریلکسیشن و ... هم مفید است [1396-10-24]

پاسخ سوال پزشکیاعصاب استرس سیتالوپرام

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

شب ادراری

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

علت ابتلا به سرطان پستان التهابی

آیا رابطه جنسی می تواند خطر ابتلا به سرطان پروستات را افزایش دهد؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

زگیل ها

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

آشنایی کامل با عوارض احتمالی تزریق ژل

کاربردهای کرایوتراپی در درمان بیماری های پوستی

درمان دائم تعریق شدید زیر بغل و کورت ساکشن

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

لاغری موضعی با دستگاه کرایو لیپولیز

علائم و روشهای درمان سرطان رحم