سلام.من یکسال میشه که بخاطر افسردگی و ترس و اضطراب از قرص ونلافاکسین سیو هفت و نیم شبی یک عدد استفاده میکنم تا کی باید ادامه بدم و ایا میتونم تدریجی قطعش کنم ایا دوباره اضطرابم بر نمیگرده در ضمن من بخاطز فشار خو ن قرص فشار لوزارتان میخورم.

دکتر مطهره میردامادی :

در صورتیکه اضطراب کاملا رفع شده باشد و سایر علایم افسردگی و عصبانیت هم وجود نداشته باشد میتوانیم دارو را تدریجا قطع کنیم [1396-12-02]

پاسخ سوال پزشکیافسردگی ترس اضطراب

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

ماست ، خوب يا بد ؟

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

عوارض جانبی کورتون بر پوست

علائم کم شنوایی چیست؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

زایمان طبیعی بدون درد

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

نقش رادیوتراپی در درمان سرطان سینه

نقش کلاژن در سلامت پوست

رابطه تغییرات مو و سلامتی ما