سلام خانم دکتر خوب هستید در ارتباط با سؤالم در مورد افرادی که رفتارشون در خونواده دیگرانا اذیت می کنه از جمله علایم دیگه تلاش برای زیر سلطه بردن دیگران و اگه بحثی پیش بیاد که حق هم با طرف مقابلشونه به شدت تلاش می کنن مبارزه کنن و نظر اشتباهشونا اثبات کنن و حتی سعی در انتقام گیری دارن که یکجوری سلطه و برتری نداشتشونا اثبات کنن اگه هم ایرادی ازشون گرفته بشه به شدت واکنش نشون میدن شروع میکنن توهین و دادو بیداد؟ ممنونم از محبت خانم دکتر میردامادی عزیز

دکتر مطهره میردامادی :

امورش ارتباط سالم و مو ثر به ایشان و هم به اطرافیان در بهبود شرایط کمک می کند [1396-12-02]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

PRP چيست؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

خواص تغذیه ای ماهی

بهترین روش برداشتن خال

روابط جنسی و باروری در زنان و مردان با وجود آسیب طناب نخاعی

درد مفصل ناشی از التهاب تاندون شانه

لیزر عروق عنکبوتی کنار بینی

سونوگرافی داپلر چگونه انجام میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

بررسی علت و عوارض گودی کمر بعد از زایمان