با سلام آیا بوتاکس برای درمان افسردگی هم کاربرد دارد زیرا زمانی که بین دو ابرو را بوتاکس کردم حالم خیلی بهتر شد در ضمن سردرد هم داشتم که رفع شد البته شاید تلقین هم باشد از پاسخ شما سپاس گذارم

دکتر مطهره میردامادی :

بوتاکس در درمان افسردگی جایگاهی ندارد ولی برای میگرن توصیه شده اما محل تزریق ممکن است با محلهایی که برای زیبایی تزریق میشود متفاوت باشد [1396-12-16]

پاسخ سوال پزشکیبوتاکس درمان افسردگی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

نحوه تزریق پلاسمای غنی از پلاکت یا پی آر پی

وازکتومی یا بستن لوله در مردان

تفاوت کانتوپلاستی و بلفاروپلاستی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

(درمان اختلال دو قطبی (قسمت چهارم

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

عمل پانکچر تخمدان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

پیشگیری بهتر از درمان است

دکتر سید محسن هاشمی نیا [ متخصص درمان ریشه ]

آیا بعد از جراحی لامپکتومی ظاهر سینه تغییر می کند؟

لک صورت یا ملاسما را چطور درمان کنیم؟

سرطان پوست چیست ؟

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]