با سلام وقت بخیر من یک پسر 27 ساله ام که یک ماه است که استمناء را ترک کردم ولی 4 یا 5 روز یکبار در خواب جنب میشم خواستم بدونم جنب شدن در خواب ترکم را به خطر می اندازد آیا احتلام ضرر دارد یا نه آخه هر وقت جنب میشم احساس نا امیدی میکنم و دوباره میرم سمت استمناء توروخدا کمکم کنید ممنون

دکتر مطهره میردامادی :

نه مشکلی ندارد و این حالت ناشی از فیزیولوژی طبیعی بدن شما است [1397-02-16]

پاسخ سوال پزشکیاستمنا خواب

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

رژیم غذایی درسندرم رودۀ تحریک پذیر

ایا پروستات باعث عدم نعوظ میشود؟

علت انجام آنژیوگرافی شبکیه

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

جوش کیستی چیست؟

یائسگی مردانه در چند قدمی شما

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

درمان ریزش مو با فیناستراید

سندرم ماه عسل چه عارضه ای است و چگونه درمان میشود؟

علل شوره سر

پلاک فانکشنال فک جهت افزایش رشد فک پایین

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]