با سلام من پسری 25 ساله هستم چند سالی هست که من دچار وسواس فکری عملی شدم متاسفانه کیفیت زندگیمو آورده پایین به راحتی نمیتونم مطالعه کنم چون همش مجبورم یک خطو چند بار بخونم چون فکر میکنم اگه نخونم شب نمیتونم بخوابم و یا اینکه درست درسو متوجه نمیشم به همین دلیل واقعا زندگیمو مختل کرده به همین خاطر هم مجبور شدم واسه مصاحبه دکتری که قبول شده بودم نرم چون کلا درس خوندنو به زور انجام میدم اخیرا رفتم پیش روانپزشک و برام قرص فلوکسیتین و کلومیپرامین رو نوشتن دو روزی هست که مصرف میکنم ولی نمیدونم چرا همش

دکتر مطهره میردامادی :

چون بر کیفیت زندگی شما اثر گذاشته حتما درمان جدی لازم داره و داروها یی که تجویز شده هم داروهای موثر بر وسواس است اما برای شروع اثر درمانی حداقل باید ۴ هفته دارو را خورده باشید [1397-03-07]

پاسخ سوال پزشکیوسواس

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

چرا خال پس از سوزاندن عود میکند؟

پی آر پی (PRP) صورت چیست ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

رژیم غذایی کودکان پیش دبستانی

درمان پارگی مینیسک زانو بدون جراحی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آسم و تغذیه

سونوگرافی بیوفیزیکال (NST) چه کاربردی دارد؟

سنگ حالب چیست و چگونه بوجود می آید؟

علائم التهاب تاندون آشیل

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

چند نکته در باره زگیل تناسلی

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]