سلام بعضی اوقات بر اثر استرس ناگهان انزال میشم بخاطر این چندسال هست به تسویه پزشک در روز ۵ عدد ایمی پیرامین مصرف میکنم اما درمان نشدم حتی اگر مصرف نکنم در شب موقع خواب انزال میشم ومشکل دیگه هم بشدت تعریق دارم و انزال خیلی زود هم دارم آیا راه درمانی هست ؟ البته من ساکن تهران هستم اگه باید به پزشک مراجه کنم ممنون پزشک متخصص خوب بهم معرفی کنید ممنون از وقتی که بهم دادید

دکتر مطهره میردامادی :

برای درمان اضطراب به روانپزشک مراجعه کنید .به نظر میاد بخشی از علائم شما میتونه نرمال باشه و بخشی به دلیل اضطرابه که با درمان موثر بهتر میشه [1397-04-18]

پاسخ سوال پزشکیاسترس انزال درمان

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

لک صورت (ملاسما) علت، علائم، درمان

درمان درد دنبالچه در کلینیک درد

درمان تعریق بیش از حد زیر بغل با بوتاکس

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

پیلینگ شیمیایی برای لایه برداری پوست صورت

شناخت ویروس زگیل تناسلی

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

کاربرد تزریق ژل آبرسان پوست

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

بیماری پارکینسون

درمان جراحی و غیر جراحی بیماری آرنج تنیس بازان