سلام پسری ۳۰ ساله هستم که به علت بیماری سایکوز مدت زیادی ۷ سال است که قرص ریسیپریدون را مصرف میکنم ولی مدتی است که دچار عدم نعوظ شدم آیا این مربوط به همین قرص میشود اگه بله آیا پس از درمان و قطع کامل قرص مشکل برطرف می شود؟

دکتر مطهره میردامادی :

سلام باید اول همه علل بررسی شود ممکن است ازمایش هم لازم بشه اگر همه بررسیها نرمال باشه و مشکل ناشی از دارو باشه با قطع یا تعویض دارو بهبود می یابد [1397-05-19]

پاسخ سوال پزشکینعوظ درمان

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

دلایل انجام سی تی اسکن ریه چیست؟

انواع اختلالات جنسی

هایفو ، جوانسازی بدون جراحی

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

تحریک بافتهای عمقی پوست با لیزر اندولیفت

مواد غذایی فوق العاده موثر برای موها

برگشت دوباره وزن

مراقبت های بعد از کاشت ابرو

چرا دچار خارش پوست میشویم؟

جوانسازی با تزریق ژل