سلام خدمت خانم دكتر.دكتر بنده پنج ماه است كه خدمت شما براي درمان افسرزگي هستم.اسنترا و كلونازپام و الانزاپين برام تجويز كرديد تا اينكه ماه اخيركلونازپام رو حذف وكلوكيپرامين تجويز كرديد.از اون روز يه سري وسواس خاي فكري و جنسي و خود درگيري اضافه شد. هر ثانيه به نقد از رفتارم ، هيكلم و قيافم ميگذره.خيلي برام سخته كه خودم رو انگار گم كردم و به سن ١٥ سالگي انگار برگشتم و اين در سنه ٢٩سالگيم داره رخ ميده.چيكار كنم خانم دكتر؟

دکتر مطهره میردامادی :

سلام کلومیپرامین در کاهش افکار وسواسی بسیار موثر است و من هم برای همین تجویزش کردم اما اگر بعد از سه هفته به اندازه کافی مفید نبود میتونیم عوضش کنیم [1397-05-26]

پاسخ سوال پزشکیدرمان وسواس جنسی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

نقش تری بولوس در ورزشکاران

مزوتراپی صورت برای درمان لک

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

کانتورینگ یا زاویه سازی صورت با تزریق ژل

موارد استفاده منیزیوم

آنچه باید درباره واکسن زگیل تناسلی (HPV) باید بدانیم

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

گرانولوما پوستی چیست علائمی دارد؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

مقایسه درماپن و درمارول

برانگیختگی جنسی چیست و درمان اختلال برانگیختگی جنسی در زنان

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]