سلام خانوم دکتر خسته نباشید من پسری ۲۷ ساله هستم از سن ۱۸ سالگی یه شب بازداشتگاه افتادم اومدم بیرون به شدت افسرده شدم داشتم دیونه میشدم رفتم دکتر فلوکستین و پرانول داد یه ماه خوردم بدتر شدم اسهال هم به مشکلم اضافه شد طوری هم شده بودم که تو یه ثانیه هزار تا فکر تو مغزم ردوبدل میشد بخاطر اینکه یکم اروم شم میرفتم استمنا میکردم و یکم اروم میشدم با اینکه داروهای زیادی مصرف کردم خوب نشدم یسال دنورین و والپروئات مصرف کردم تاثیر نداشت اضطراب شدید هم دارم بنظر شما مشکلم چیه و درمانش چیه؟با تشکر از شما

دکتر مطهره میردامادی :

برای تشخیص دقیق باید ببینمتون ولی اینکه با درمان دارویی هم علائم اضطرابتون کنترل نشده نشون میده که باید خیلی جدی موضوع را پیگیری کنید و درمانهایی مثل مشاوره ،رواندرمانی تحلیلی و یا نوروفیدبک میتونه کمک کننده باشه [1397-06-11]

پاسخ سوال پزشکیافسردگی اسهال استمنا

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

علائم شایع بیرون زدگی دیسک

مزایای گونه گذاری با تزریق ژل

روش تنظيم سمعك چگونه است؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

چرا چربی شکم و پهلو از بین نمیرود؟؟

کاهش احساس نوک سینه پس از عمل پروتز سینه

تشخیص و پیشگیری از بیماری آرتروز گردن

اختلالات روانی و طب سوزنی

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

زگیل تناسلی چیست؟