سلام و خسته نباشید جوان ۲۷ ساله و کارمند هستم من موقعی که عصبانی میشوم یا موقعی که موردتعریف و تمجید قرارمیگیرم و یا حتی موقعی که یه نظریه اشتباه تو یه جمع حتی خانوادگی میدم صورتم برافروخته و سرخ میشود و حرا رت صورتم رو متوجه میشم میخواستم بهم یه راه حل ارائه بدید آیا راه حل دارویی داره یا نه؟ ممنون.

دکتر مطهره میردامادی :

بله هم درمان دارویی به شما کمک می کنه هم رواندرمانی و هم بیوفیدبک انتخاب روش درمان درمان توسط خودتون انجام میشه البته بعد از اینکه اطلاعات کاملی ما به شما بدهیم [1397-06-30]

پاسخ سوال پزشکیعصبانی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

تزریق چربی چیست و چه مزایایی دارد؟

روشهای درمان اسکار آکنه

انواع نخ های جوانساز و تفاوت های آنها

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

سندروم داون یک ناهنجاری ژنتیکی در جنین

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

راستای (پوسچر) خوب ، یعنی سلامتی

اثر لیزر درمانی بر پوست چیست؟

عوامل تغذیه ای که در ایجاد فشار خون نقش دارند

عوامل تشدیدکننده باز شدن منافذ پوست