با عرض سلام خدمت خانم دكتر.خانم دكتر بنده براي مشكل خواب بدي كه داشتم كلونازپام مصرف ميكردم در كناره الانزاپين و اسنترا مه برام تجويز كرديد.بعد از حدود سه ماه كه دارو رو قطع كردم حالت بيقراري و افكار منفي رشد ناگهاني پيدا كرده و اعصابن ضعيف تر شده نسبت به سرو صداي اطراف و موزيك.چيكار باد انجام بدم كه عوارض قطع اين دارو رو كم كنم.چون تا مصرف ميكنم به حالت عادي بر ميگردم و استرس و وسواسم و خوام خوب ميشه.ممنون

دکتر مطهره میردامادی :

شما دارو ها را خیلی زود قبل از اینکه دوره درمان تموم بشه قطع کردید و داروها را هم ناگهانی کنار گذاشتید برای همین علائم بر می گرده . قطع دارو باید بعد از اتمام دوره درمان و به صورت تدریجی باشه [1397-07-06]

پاسخ سوال پزشکیخواب دارو استرس

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

تشخیص و درمان اسکولیوز یا انحراف ستون فقرات

بررسی علت و روش های درمان زانو درد

از چه روشهای برای روشن کردن پوست استفاده میشود؟

درباره جوش های سر سیاه و درمان آن بیشتر بدانیم

راه های درمان پارکینسون

فعالیتهای تسهیل کننده مهارتهای گفتار و زبان ،ویژه ی والدین

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

شخصیت پارانوئید و شکاک و بد بین

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]