سلام خانوم دکتر خسته نباشید من مشکلم اینکه وقتی با کسی حرف میزنم مغزم هنگ میکنه و حرفی تو زهنم نمیاد اگر هم بخام حرفی بزنم همش با خودم کلنجار میرم نکنه حرفم بد باشه نکنه بخاطر همین همش ساکتم و دوری میکنم از همه بنظر شما مشکلم چیه؟و درمانش چیه؟

دکتر مطهره میردامادی :

اعتماد به نفس شما کمه برای همین دائم نگرانید که نکنه بد حرف بزنم و برای همین زمان حرف زدم مضطرب میشید و هنگ می کنید هم با رواندرمانی و هم با دارو و هم با نوروفیدبک اضطراب درمان میشه و علائم رفع میشه [1397-07-29]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

آیا پیسی درمان دارد؟

درد پاشنه پا یا پلانتار فاسیا

بیماری روزاسه چیست ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

تغذیه دانش آموزان

علائم و راه های درمان خار پاشنه

جراحی کاشت حلزون

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

(چالش سی روز دیسیپلین برای کاهش وزن (2