سلام خسته نباشید ببخشید دکتر پسری 19 ساله هستم. دو سوال داشتم. اول اینکه اگر کسی بهم توجه نکنه، فکر میکنم مشکل دارم. یعنی فکر میکنم طرف مقابل از منم بدش میاد. از چهرم. از صدام. از طرز صحبت کردنم. از رفتارام . دوم دکتر من یکی دوساله تو جمله بندی صحبت هام دچار مشکل شدم. یعنی به عنوان مثال میخوام بگم روند گرفتن فلان چیز چجوریه؟ بعد موقع ادا کردن به جای چجوریه کلمه چطوریه میاد تو ذهنم بعد میگم چجوطریه. من فکر میکنم به خاطر عدم تمرکز باشه. چه تو خانواده چه با دیگران اینطوری میشم. متشکرم

دکتر مطهره میردامادی :

سلام اعتماد به نفس شما باید تقویت بشه تا هر دو مشکل رفع بشه و برای بهبود اعتماد به نفس راهای علمی مختلفی هست به نظرم برای مشاوره مراجعه کنید [1397-08-22]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

باورهای نادرست در مورد تغذیه با شیر مادر

Effects of iron deficiency anemia on skin and hair

دکتر ظهیر عباس [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

تزریق بوتاکس و تاثیر آن در جوانسازی پوست

واکنش دسیدوال در سونوگرافی چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

برنامه ورزشی اصولی برای کاهش وزن - قسمت دوم

تأثیر استفاده از روگین برای درمان ریزش مو

راهکارها تغدیه در درمان سکته قلبی

درمان موثر برای رفع لک های صورت

درمان جای جوش با لیزر CO2

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]