سلام خانم دکتر.حدودا یکی دو سالی میشه که یه حالتی پیدا کردم که از پوست صورتم متنفرم و احساس میکنم خیلی بده.یک لحظه و یک ثانیه نیست که بهش فکر نکنم. با اینکه وقتی بیرون میرم آرایش میکنم اما بازم وقتی کنار یکی میشینم همش دوس دارم روسری رو بیارم جلو که پوستمو نبینه طرف. همین موضوع یه جورایی افسرده م کرده و خیلی کم اشتها شدم و خودم احساس میکنم به خاطر این افسردگیه. واقعا روزا بی انرژی ام. دوست ندارم برم پیش دوستام. و اینکه شاید بگم سه ماه میشه از فاصله نزدیک خودمو تو اینه ندیدم و فراری ام از اینه

دکتر مطهره میردامادی :

سلام این حالت اختلالی به نام body dysmorphic disorder است و باید به طور جدی درمان بشه چون میتونه باعث افسردگی و انزوای شما بشه [1397-08-22]

پاسخ سوال پزشکیپوست آرایش افسردگی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

علائم و درمان زانو پرانتزی بدون جراحی در کودکان و بزرگسالان

جوانسازی پوست با آر اف فرکشنال

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

چرا تشخیص زود هنگام در پیشگیری از پیشرفت سرطان پستان مهم است؟

ارزیابی مقدماتی شنوایی بزرگسال

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

اندازه طبیعی آلت تناسلی مردان چه قدر است؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

آشنايي با بيماري و توانبخشي پاركينسون

پاسخ به سولات رایج در مورد سرطان پستان

دکتر پوست خوب چه کسی است؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

بوتاکس زیر بغل و درمان تعریق