سلام . بله دقیقا تمام انرژی من صرف همین فکرا میشه .من نمیدونم چه طور باید این موضوعو حل کنم به خاطر ضربه ای که این ادم به من زدو مسیر زندگی منو عوض کرداحساس خیلی بدی دارم وفکر میکنم که خدا هم طرف این ادمه روز به روزداره این احساس من بدتر میشه و من دیگه ازین موضوع خسته شدم .میخوام فراموش کنم به زندگیم ادامه بدم اما یهو میبینمش ویه اتفاق میفته که دوباره این قضیه مرور میشه من چون جواب دشمنیش روندادم پرو تر شد به من ضربه زد وگرنه نمیتونست .منو میبینه احساس پیروزی میکنه همش به انتقام فک میکنم

دکتر مطهره میردامادی :

در جلسات مشاوره در مورد همین نکاتی که ذکر کردید حرف میزنیم و راه حلها را پیدا می کنیم [1397-08-24]

پاسخ سوال پزشکیفک

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

ریزش موی ارثی چه نشانه هایی دارد و چگونه درمان میشود؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

با پوست خشک چه کنیم ؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

اختلال نشانه های جسمانی متعدد با منشا روان شناختی

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

سندرم تونل مچ دست چیست؟

لکه قهوه ای زیر چشم نشانه چیست؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

مزیت جوانسازی با آر اف فرکشنال

نمونه برداری ( بیوپسی ) بیضه یا میکروتسه

درباره سرطانهای کلیه، مثانه، پروستات، آلت تناسلی و مجاری ادراری آقایان

آیا صدا دادن گردن نیاز به درمان دارد؟