سلام خسته نباشید خانم دکتر من به علت استرس و اعصاب از داروهای دپاکین کلونازپام پرونول و نورتریبتیلین استفاده میکنم . اخیرا دکتر برای سردرد میگرنی داروی ارگوتامین تجویز کرد که هر وقت دچار سردرد شدم مصرف کنم سوالم اینه که آیا ارگوتامین به علت داشتن کافئین سبب استرس بیشتر من میشود ؟ باید چکار کنم همچنین آیا ارگوتامین با پرونول تداخل داره ؟ در کل آیا ارگوتامین با داروهای من تداخل داره و یا چطور مصرف کنم .پیشاپیش ممنونم

دکتر مطهره میردامادی :

سلام ارگوتامین برای میگرن داروی خوبیه اما تداخلاتی هم داره یکبار استفاده کنید اگر موثر بود ادامه بدید [1397-09-15]

پاسخ سوال پزشکیاسترس اعصاب

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

امگا سه عامل مهم سلامت

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

آمادگی قبل و توصیه های بعد از عمل سیستوسکوپی

جوانسازی پوست با مزوژل

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

پف زیر چشم در مردان

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

موارد استفاده از میکرونیدلینگ

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت چهاردهم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

آشنایی با لیزر اگزایمر و کاربردهای آن

مراحل فیشیال و پاکسازی پوست

کدام روش کاشت مو مناسب شما است ؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]