سلام خانم دکتر من بیمارتونم که با کاهش قرصهام به روزی یک عدد قرص اس سیتا لوپرام 10 رسیدم من شطرنج کار میکنم چون بهش علاقه دارم توی مسابقاتش شرکت میکنم بازی شطرنج رو بلدم اما احساس میکنم موقع بازی شطرنج مغزم کار نمیکنه و قفله احساس میکنم قفل شدن مغزم از قرص اس سیتالوپرام باشه . میشه بجای قرص اس سیتالوپرام قرص آسنترا بخورم ؟؟ من یک ماه دیگه پیش شما نوبت دارم ؟؟؟ اما تو این یک ماه مسابقه هست و میخوام خوب بازی کنم .

دکتر مطهره میردامادی :

سلام قفل کردن سر امتحان یا مسابقه یا شرایط مهم به دلیل اضطراب است اگر دارو را قطع کنید بدتر میشه اما مصرف اسنترا نصف ۵۰ میلی گرم یلامانع است [1397-10-01]

پاسخ سوال پزشکیسیتالوپرام

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

خال های قرمز، سیاه و سبز نشانه چه چیزهایی هستند؟

شکست وازکتومی

آزمون هاي عملكرد تيروئيد قبل و پس از تعويض خون در نوزادان

دکتر ایرج حق شناس [ فوق تخصص بیماریهای نوزادان ]

بیوفیدبک چیست و چه کاربردی دارد؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علل وزوز

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

گرفتگی عضلات پا در زمان حاملگی

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

دیرانزالی چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

پرسش و پاسخ در مورد لیزر موهای زائد

کرایوتراپی چیست و چگونه انجام می شود؟