سلام خدمت خانم دكتر عزيز.خانمي 32ساله متاهل هستم وسواس فكري دارم.خيلي وقتها افكار ازاردهنده وارد ذهنم ميشوند مثلا وقتهايي پيش مي ايد كه زمان زيادي در ذهنم به بحث كردن يا دعواكردن با همسرم يا خانواده همسرم ميگذرد كه اينها در واقعيت هم اتفاق افتاده .دلم ميخواهد ازاين افكار تكراري خلاص شوم و همه اتفاقاتي كه در گذشته باعث ناراحيتم شده را فراموش كنم ولي ناخوداگاه وارد ذهنم ميشوند كه اين وضعيت باعث فراموشكاريم هم شده و خسته ام ميكند.بچه شير ميدهم .چگونه از وسواس فكري نجات پيداكنم؟؟ممنون

دکتر مطهره میردامادی :

در حالت اضطراب یا افسردگی افکار منفی و خاطرات بد به طور مکرر در ذهن تکرار میشند که با درمان شامل رواندرمانی یا دارو بهبود پیدا می کنه [1397-11-14]

پاسخ سوال پزشکیوسواس شیر

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

استرس با چه مکانیسمی بر روی پوست اثر میگذارد؟

تاثیر استرس بر ضعف سیستم ایمنی بدن

بیماری پیسی چیست چه علائمی دارد و چگونه درمان میشود؟

روش صحیح استفاده از کرم ترتینوئین

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

روش های درمان چربی پلک (گزانتلاسما) چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

شايع ترين علل لک صورت

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

رحم اجاره ای

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

روش های مختلف درمان جای جوش

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

بهترین روش های رفع و درمان کمر درد