سلام خانم دکتر خسته نباشین. مردی هستم 34 ساله و متاهل دوسال پیش افسردگی و اضطراب زیاد داشتم ذهنم درگیر و اختلال تمرکز ناشی از یه اتفاق که از اون به بعد شروع شد همراه با حس گناه و عذاب وجدان. یه مدت قرص ضد افسردگی استفاده کردم بعد گذاشتم کنار . الان سه ماهه خانمم بارداره آزمایش غربالگریش مشکوکه . می خواستم بپرسم که افسردگی و استرس زیاد من روی جنین تاثیر گذاشته باید چکار کنم . خودم رو دارم میخورم اذیت میشم . کمکم کنین. ممنون

دکتر مطهره میردامادی :

سلام خیر سابقه اضطراب و افسردگی شما هیچ ارتباطی با ازمایش فعلی نداره [1398-01-06]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

چربی کف سر و ریزش مو

آیا پینگوکولا قابل درمان است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

درمان سرطان پستان در مرحله اولیه

جدیدترین روش های جوانسازی پوست

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

همه چیز درباره ساب سیژن

جراحی رفع گودی کاسه چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

ترمیم محل بانک مو بعد از کاشت

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

دستگاه کیوسوئیچ چیست و چه کاری انجام می دهد؟

دیسک کمر و گردن و نکات آن