سلام برای افرادی که اختلال هویت جنسی دارن و بخاطر خطرات هورموندرمانی و از بین رفتن میل جنسی نمیخان هورموندرمانی کنن و از طرفی دلشون میخاد حالت مردانه صورتشون به حالت ظریف و زنانه تبدیل بشه ایا اول باید به پزشکان متخصص پوست مراجعه کنن یا جراحان پلاستیک ممنون

دکتر مطهره میردامادی :

برای تشخیص اختلال هویت جنسی برسی های زیاد توسط روانپزشک و حتی تشکیل کمسیون پزشکی لازم است و در صورت تایید ،اول یک دوره تحت نظر روانپزشک برای انجام یک سری اقدامات هستند و بعد مجوز تغییرات جراحی یا هورمون درمانی داده می شود که این مرحله در صورت انجام غیر قابل بازگشت خواهد بود و طبیعتا عوارضی هم ایجاد می شود [1398-01-29]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

نکاتی طلایی پیرامون خشکی پوست

بهترین وضعیت کمر هنگام خواب

آیا رژیم های لاغری بر ریزش مو تأثیر دارند؟

روش استفاده صحیح از شامپو و ماسک مو

اهمیت تغذیه ورزشی در ورزشکاران

پرسش و پاسخ در مورد تزریق چربی

پیری پوست خود را به تعویق بیاندازید

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

بهترین کاشت ابرو

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

ناهنجاری تیروئید رشد مغزی جنین را مختل می کند

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]