با سلام و احترام. اقای دکتر من سه سال و نیم پیش دندان شماره چهار بالا سمت چپم رو عصب کشی کردم.بعد از چند ماه روی لثه تقریبا بالای همون دندون یه دونه شبیه جوش چرکی همراه با دندان درد زد.بعد از چندروز که چرک تخلیه شد لثه و درد دندونم خوب شد.مجددا تقریبا یکسال بعد دوباره همین اتفاق افتاد.میخواستم ازتون بپرسم علتش چیه؟عصب کشی دندونم درست انجام نشده؟یک ماه پیش او پی جی گرفتم اگر لازم بشه عکس گرافی رو هم براتون میفرستم که ببینید. با تشکر از لطف و محبت شما.

دکتر امیر منصور شیرانی :

سلام بر اساس تاریخچه ای که بیان می فرمایید احتمالا دندان چهار به درمان عصب کشی خوب جواب نداده است .ممکن است مشکلاتی حین درمان عصب کشی یا ترمیم ان وجود داشته باشد .ممکن است دندان دچار شکستگی ریشه شده باشد . علتهای دیگری هم مثل بیماریهای پریودنتال و غیره هم هست . بهتر است به دندانپزشکی که دندان تان را عصب کشی کرده است مراجعه فرمایید تا راهنمایی تان نماید [1397-03-17]

پاسخ سوال پزشکیدندان عصب کشی لثه

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان فردوسی ، جنب هتل زهره ، ساختمان عالی ، طبقه سوم ، واحد 9
تلفن : 32207426 - 031

سندروم آتروفی و ضعف اندام تحتانی

دکتر سیامک ترابی نژاد [ طب سوزنی ]

در کلینیک تخصصی پا چه خدماتی ارائه می گردد؟

بیماری گال چیست و چگونه گسترش می یابد؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

منوال تراپی کمر چه کاربرد هایی دارد و برای چه کسانی مناسب است؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آیا دیسک گردن با منوال تراپی درمان میشود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علت درد پستان؛ علائم و راه های درمان آن