سلام ببخشید دوهفته هست که درسوراخ مقعد احساس دردو خارش دارم .خونریزی ندارم. دکترم رفتم مترونیدازول داد پماد چرک خشک کن فایده نداشت به اندازه یک عدس کنار سوراخ مقعد سفت شده ودرد میکنه وحالت جوش چرکی روی اون قسمت سفت شده چرک هست که یک بار خالی شد ودوباره به نظرم داره روش چرک میبنده

دکتر زهرا سعادتی :

سلام احتمالا به آبسه مقعد دچار شدید و اصلا نباید دست کاری شود زیرا منتشر شده و در دیگر نقاط نیز به وجود می آید بهتر است با لیزر عمل خشک کردن آبسه انجام شود. داروهای تجویز شده را نیز مرتب و به موقع مصرف کنید [1396-10-12]

پاسخ سوال پزشکیمقعد خارش خونریزی

آدرس مطب : تهران ، خیابان پاسداران ، نبش گلستان نهم ، پلاک 457 ، واحد 10
تلفن : 22761600 - 021

اهمیت تغذیه ورزشی در ورزشکاران

چرا چشم آب سیاه می آورد؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

ماسک برای صورت

دکتر شهریار پیرانی [ پوست و مو ]

دستگاه آر اف فرکشنال

علت و درمان درد ریشه مو

آیا سرطان پستان همیشه متاستاز می دهد؟

کیست بیکر چیست و چطور به وجود می آید؟

جراحی لیزری دیسک کمر

سکته مغزی خاموش چیست و چه علائمی دارد؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]