سلام من حدودیک هفته اس که سوزش وخارش درناخیه مقعدحس میکنم ولی خونریزی ندارم.البته حدوددوهفته پیش من اسهال شدیدداشتم وبعدازان دارومصرف کردم که باعث یبوست شدیدشد.بعدازان که قشاربه ناحیه مقعدم اومددردوخارش دارم .علتش چی میتونه باشه؟

دکتر زهرا سعادتی :

سلام به مدت یک هفته از روش های درمان خانگی هموروئید و شقاق استفاده کنید اگر بهبودی حاصل نشد به سرعت به پزشک مراجعه کنید [1396-10-26]

پاسخ سوال پزشکیخونریزی اسهال یبوست

آدرس مطب : تهران ، خیابان پاسداران ، نبش گلستان نهم ، پلاک 457 ، واحد 10
تلفن : 22761600 - 021

مهمترین مراقبت های بعد از پاکسازی پوست

مشکلات رفتاری درکودکان

دکتر سید محمدرضا صدرعاملی [ فوق تخصص روانپزشکی اطفال ]

آیا کاشت ابرو دائمی است؟

درمان و رفع لاغری صورت و گونه ها

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

فیلر مو چه روشی است و چگونه انجام میشود؟

کلیه نعل اسبی یا فیوژن کلیه چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

بیوفیدبک

معرفی لیزر پوست

کاربرد هیستروسکوپی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]