سلام. من بواسیر فکر میکم درجه سه یا چهار دارم. اصلا درد و خونریزی ندارم فقط گاهی اوقات خارش دارم. ولی ظاهرش اذیتم میکنه و میخوام درمانش کنم. آیا با آلوورا که خانم دکتر تو سایت توصیه کردن درست میشه یا وقتی انقد بیرون مونده حتما باید لیزر کنم؟ متشکرم

دکتر زهرا سعادتی :

درمان های خانگی را فقط برای یک هفته امتحان کنید و اگر بهبودی حاصل نشد برای مراحل بعدی درمان به پزشک مراجعه کنید. معمولا هموروئید که بیرون زده یا به اصطلاح پرولاپس شده درمان خانگی و درمان دارویی برای رفع بیرون زدگی کافی نیست و بهترین روش این است که با لیزر بافت بیرون زده برداشته شود. [1396-12-16]

پاسخ سوال پزشکیبواسیر درد خونریزی

آدرس مطب : تهران ، خیابان پاسداران ، نبش گلستان نهم ، پلاک 457 ، واحد 10
تلفن : 22761600 - 021

جراحی لیفت سانترال لب یا بالا کشیدن لب چیست و چگونه انجام میشود؟

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

نوروپاتی دیابتی

فواید و مزایای استفاده از کرم های مرطوب کننده پوست

عوارض بوتاکس پیشانی و دور چشم

سردرد و بیماری های چشمی ـ 1

دکتر حیدر سیاتیری [ فلو شيپ تخصصي قرنيه سگمان قدامي ]

CA و تقویت حافظه

علل نياز به جراحي و علل عدم موفقيت در جراحي فتق ديسك

همه چیز درباره تزریق پی آر پی و مزوتراپی پوست

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

میکرونیدلینگ و جوانسازی پوست