سلام و خسته نباشید ،خانم دکتر من سالهاس که زائده ای در قسمت مقعد دارم که الان داره دوتا میشه ،یکیش ک کامل بیرون میاد ،دکتر گوارش گفتن احتمالا افتادگیه ولی با توجه ب تصاویر هموروئید من فک میکنم تشخیصشون اشتباه بوده چون داروهاشونم هیچ تاثیری نداشت واسم، روحیه م بهم ریخته و میخوام نامزدیمو ب این خاطر بهم بزنم چون از بس دکتر رفتم و نتیجه نداشت کلافه شدم،شما با توجه به عکس ارسالی تشخیصتون چیه

دکتر زهرا سعادتی :

عکس ها ارسالی توسط دکتر بررسی نمی شود. اگر برآمدگی در ابتدای بروز دردناک و دردی شبیه به تیر کشیدن داشته باشد ممکن است هموروئید ترومبوزه باشد و به راحتی با لیزر قابل درمان است. اگر برآمدگی طی زمان آرام آرام به وجود آمده و علائمی شبیه به آبسه داشته باشد می تواند آبسه باشد که بهتر است تخلیه شود. اگر در اطراف برآمدگی سوراخ هایی وجود داشت ممکن است بر اثر آبسه یا هر بیماری مزمن دیگر در این ناحیه کانال های فیستول ایجاد شده باشد. در هر صورت این مورد باید توسط متخصص جراحی بررسی شود. [1397-01-21]

پاسخ سوال پزشکیمقعد گوارش فک

آدرس مطب : تهران ، خیابان پاسداران ، نبش گلستان نهم ، پلاک 457 ، واحد 10
تلفن : 22761600 - 021

میکروگرافت ابرو چیست؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

ایا پروستات باعث عدم نعوظ میشود؟

خارش حاملگی

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

تزریق هیالورونیک اسید چه مزایایی برای پوست دارد؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

تغذیه مناسب برای پیشگیری و درمان سرطان کلیه

آیا انتقال کرونا از مادر به جنین ممکن است؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

اکوکاردیوگرافی قلب به چه منظور انجام میشود؟

دکتر امید هاشمی فرد [ متخصص قلب و عروق ]

هایفوتراپی روشی برای جوانسازی و لیفتینگ پوست

اثر شیر و فرآورده های آن در پیشگیری از سرطان روده بزرگ