سلام من 17 سالمه و پسر هستم مدتی قبل به صورت اتفاقی متوجه وجود یک حفره کوچک در نزدیکی مقعد خودم شدم نگران شدم که نکند من دو سوراخ داشته باشم اما خوب که مشاهده کردم فقط یک حفره کوچک بود و تا به حال هم احساس درد یا چیزخاصی از وجودش نداشتم و نمیدانم از کی به وجود آمده آیا بیماری خاصی است؟

دکتر زهرا سعادتی :

سلام ممکنه فیستول باشه که فیستول هم از عوارض درمان نشدن کیست مویی یا آبسه است بنابراین حتما به پزشک مراجعه کنید تا علت مشخص و کنترل شود و دچار عوارض دیگری نشوید [1397-03-28]

پاسخ سوال پزشکیصورت نزدیکی مقعد

آدرس مطب : تهران ، خیابان پاسداران ، نبش گلستان نهم ، پلاک 457 ، واحد 10
تلفن : 22761600 - 021

از پاک کردن تاتو با لیزر چه انتظاری داشته باشیم؟

ندولهای تیروئید چطور تشخیص داده می شوند ؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

کمردرد و رابطه زناشویی

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

ورزشهای روی صندلی برای درمان آرتروز زانو

نحوه تهیه عکس رادیولوژی از دست

پاکسازی کامل پوست skin care چیست؟

نقرس و ملاحظات تغذیه ای

انواع تبخال را بهتر بشناسیم