خسته نباشید، من مدت زیادیه یبوست دارم و این مشکل خانوادگیه. الان حدود 3 سالی است که مدفوعم چرب که البته خیلی چربه. پزشکم داروهای گوارشی دادند. امپرازول،سوپر مینت یا عصاره نعناع، آمپول رانیتیدین. و میگن که ورم معده و روده دارم، با خوردن داروها 2 تا 3 ماه خوبم که دوباره مدفوع چرب. با این مریضی کلسترول خونم بالا رفته و الان تصلب الشرائین دارم. برای درمان مدفوع چرب چیکار کنم و چه دارویی بخورم. سپاس از زحماتتون.

دکتر زهرا سعادتی :

سلام به یک متخصص تغذیه مراجعه کنید تا رژیم غذایی شما را اصلاح کنند. فعالیت روزانه کافی و ورزش روزانه نیز بسیار کمک کننده است. در مورد تجویز دارو حتما باید ویزیت شوید و بدون تشکیل پرونده پزشک مجاز نیست دارویی تجویز کند [1397-06-06]

پاسخ سوال پزشکییبوست ورم معده

آدرس مطب : تهران ، خیابان پاسداران ، نبش گلستان نهم ، پلاک 457 ، واحد 10
تلفن : 22761600 - 021

نکته های طلایی برای شفافیت پوست

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

تشخیص پوسیدگی دندان از روی عکس رادیولوژی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

عوارض هایپرپلازی خوش خیم پروستات

علت انجام سونوگرافی شکم چیست؟

خشکی پوست و درمان آن

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

نقش رادیوتراپی در درمان سرطان سینه

اختلالات خواب درکودکان-قسمت اول

دکتر سید محمدرضا صدرعاملی [ فوق تخصص روانپزشکی اطفال ]

ویتامین بی و ریزش مو

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

بهترین و جدیدترین روش غیر جراحی جوانسازی پوست