سلام یه زائده گوشتی اضافه چندین سال هست ک درون مقعد وجود داره ک هیچ گونه درد و خارشی نداره فقط هنگامی ک توی خودرو میشینم بوی بدی مانند بوی مدفوع انتشار میشه ؟ برای درمان و رفعش چکار باید کرد؟

دکتر زهرا سعادتی :

سلام باید به متخصص جراحی و لیزر مراجعه کنید زائده های داخل مقعد معمولا درد زیادی ندارند اما حتما باید درمان شوند. متخصص پس از معاینه تصمیم می گیرد که برای شما دارو تجویز کند یا زائده را بردارد. توصیه می کنم اگر بنا به برداشتن زائده بود از پزشک خود بخواهید حتما این کار را با لیزر پر توان انجام بدهند. زیرا این ناحیه حساس است و تیغ جراحی گزینه مناسبی برای برداشتن زائده ناحیه مقعد نیست و منجر به دوره نقاهت طاقت فرسایی می شود. [1397-08-30]

پاسخ سوال پزشکیمقعد گونه درد

آدرس مطب : تهران ، خیابان پاسداران ، نبش گلستان نهم ، پلاک 457 ، واحد 10
تلفن : 22761600 - 021

نزدیکی و رابطه زناشوئی در بارداری

پاک کردن تاتو

چگونگی درمان نرمی استخوان و پیشگیری از آن

بهترین و سریع ترین راه از بین بردن لک قهوه ای صورت

تست کرونا در منزل؛دقت بالا و پاسخ دهی سریع

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان زخم معده

آزوسپرمی یکی از شایعترین علل ناباروری در مردان

علت پیری پوست صورت چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

تفاوت جوش خفیف، متوسط و شدید چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]